BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Geijersvägen 6, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 4694
  • 4163
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna perfekt planerade mini-tvåa om 34 kvm i en av Kungsholmens populäraste föreningar. Här bor du en trappa upp i huset i en vacker lägenhet med flera orignaldetaljer välbevarade så som högt i tak, stora fönster med spröjs samt plankgolv som är slipade och ljust behandlade.

Hela lägenheten är renoverad mycket smakfullt med ljusa färgval och stilrena material. Köket erbjuder bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Från köket nås vardagsrummet som erbjuder utrymme för såväl soffa som matplats för flera middagsgäster. En vacker spegeldörr leder in i det separata sovrummet som rymmer såväl säng (i dagsläget står här en 1.20-säng) som förvaringsmöbel. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet. Två inbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymme. Detta är en lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

Området Thorildsplan är vackert och charmigt och består till största delen av 1920-talsbyggnader. Med ett mycket attraktivt läge med direkt närhet till grönområden och tunnelbana, livsmedelsbutiker, restauranger samt med promenadavstånd till Fridhemsplan bor du här mycket bekvämt.

- Perfekt planerad mini-tvåa
- En av Kungsholmens mest populära föreningar
- Flera originaldetaljer bevarade
- Ett vackert serveringsskåp i orignal
- Slipade plankgolv
- Stora fönster med vacker spröjs
- Fullutrustat kök med diskmaskin
- Separat sovrum med originaldörr
- Två inbyggda garderober