BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Anders Reimers väg 13

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 2514
  • 2184
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad tvårummare belägen på Stockholms mysigaste ö, Reimersholme, omgiven av lummig grönska och vatten! En härligt grön oas belägen i direkt närhet till både båtbryggor och badstränder. Intill finns även Långholmen och Bergsunds Strand och Hornstull med sitt rika utbud av restauranger, butiker samt tunnelbana och buss.

Genomgående mycket välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus och mycket trivsam med smakfullt bevarad charm från 40-talet. Generös takhöjd om ca 2,70 m samt stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck, hörnläget gör verkligen det lilla extra till rummet. Härifrån får du en vacker sjöglimt och en direkt känsla av natur med grönområde utanför fönster.  Plats finns för både middagsbord samt soffgrupp.

Köket har utsikt över kanalen samt takåsar och är varsamt renoverat i tidstypisk stil. Det är fullt utrustat och charmigt inrett i praktiskt utförande matplats och goda förvaringsmöjligheter i såväl över som underskåp. Vidare in finner vi ett stambytt, helkaklat badrum med gott om förvaring, handdukstork och plats för tvättmaskin.

Stabil och välskött HSB förening med många stora renoveringar gjorda och en god ekonomi.

- Fantastiskt vattennära läge på lugn återvändsgata
- Rymligt vindsförråd
- Fullt utrustat och välplanerat kök med matplats och bra arbetsytor
- Vackra välbevarade parkett och träplankgolv.
- Stabil HSB förening med god ekonomi, många stora renoveringar genomförda
- Coop nås på några minuters promenad
- Buss 54 och buss 66 stannar 3min från bostaden
- Nära till Hornstull centrum med ett rikt utbud av service, restauranger och shopping samt nära tunnelbana och buss 4