BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Värdera din bostad

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.
Södermalm- Hornstull

Högalidsgatan 50A, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 5.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett rymligt, ljust och vackert drömboende med optimal planlösning och tilltagen takhöjd om ca 2,75 m på tredje våningen på bästa adress intill populära Hornstull. Perfekt läge mitt i pulsen, men ändå lugnt och fridfullt!

 

Här råder en smakfull harmonisk balans mellan moderna materialval och ursprungsdetaljer så som djupa fönsternischer, spröjsade fönster, trägolv och snickerier. Stora fönsterpartier i två väderstreck med härligt ljusinsläpp och ytskikt, porslin och vitvaror i toppskick sedan renovering 2017-2018.

 

Möblerbar välkomnande hall

Hallen är välkomnande och rymlig med gott om plats för både kläder och arbetsplats. Precis innanför dörren finns även en rejäl garderob perfekt för ytterkläder och dammsugare med mera.

 

Ljust rymligt vardagsrum

Det luftiga ljusa vardagsrummet rymmer både stora soffan och matsalsbordet och genom det vackra spröjsade fönstret har du utsikt över Högalids kyrka och dess lummiga park.

 

Nyrenoverat kök

Det smakfulla nyrenoverade köket har gott om förvaringsutrymme med skåp ända upp till tak. Även här är allt i absolut toppskick och inrett med vackert tidstypiskt kakel, lyxig italiensk gasspis, ny diskmaskin och marknadens energisnålaste kyl/frys (2017). I köket finns även plats för en trevlig matplats intill det vackra fönstret.

 

Nyrenoverat badrum

Badrummet är nyrenoverat och helkaklat samt inrett med modernt/tidstypiskt kvalitetsporslin och takdusch. Det specialbeställda badrumsskåpet ger bra förvaringsutrymme. Här finns även golvvärme. Förberett för tvättmaskin el/vatten framdraget.

 

Stort sovrum

Sovrummet är något alldeles extra med sitt vackra trägolv och sina spröjsade balkongdörrar mot den lugna innergården. Här ryms allt man kan behöva i ett sovrum - stora garderober, stor dubbelsäng till och med en arbetshörna om man så önskar.

 

Kan byggas om till en trea

Sovrummet är så stort att det med fördel även kan göras om till ett extra rum om man så vill. Det bor två personer i lägenheten idag, men med en extravägg i sovrummet blir denna lägenhet perfekt även för en mindre familj! Se alternativ planlösning.

 

Härlig balkong

Balkongen mot den grönskande lugna innergården rymmer både möblemang, växter och gäster. Här kan du koppla av och avskärma dig från pulsens brus, njuta av kaffet och lyssna till ljudet av fågelkvitter.

 

Fastighet och förening

Välskött och friköpt fastighet från 1926 - ritad av arkitekten Björn Hedvall. Stabil och mycket välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Denna lägenhet och fastighet måste upplevas på plats, välkommen!

 

- Drömboende vid populära charmiga Hornstull

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Optimal planlösning

- Kan byggas om till fin trea!

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Ingår vindsförråd

- Friköpt tomt

- Stabil Bostadsförening med mycket låg belåning och god ekonomi