BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Dannemoragatan 22, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3329
  • 3110
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende i välskött sekelskiftesfastighet anno 1916 med optimal planlösning och tilltagen takhöjd på bästa adress mitt i Vasastan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch och detaljer i mässing. Inbyggda högtalare i både kök och badrum. Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter samt ett ytterligare rogivande sovrum som är perfekt som barnrum eller gästrum / arbetsrum.

Stabil och välskött förening med fiber i huset och god ekonomi samt de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött sekelskiftesfastighet anno 1916

- Stabil Brf