BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Önskehemsgatan 8

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld

Beskrivning

Hörn 3:a med renoveringsbehov och fina originaldetaljer. Möjlighet att skapa öppen planlösning. Optimal förvaring i platsbyggda skåp. Vån 4 med hiss. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Nära t-bana och service.

Hall
Välkomnande hall med gott om fövaring i flera platsbyggda garderober med överskåp samt två klädkammare. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt rum med fönster åt två håll för rikligt ljusinsläpp. Originalparkett i holländskt mönster och tapetserade väggar. Fina fönstserbänkar i sandsten. Möjligheten finns att öppna upp till köket för en mer modern planlösning.

Balkong
Balkong i västläge med trivsam kvällssol. Här finns plats för sittgrupp och planteringar. Lättmöblerad tack vare dess kvadratiska form.

Kök
Fint originalkök med charmiga retrodetaljer såsom, skjutluckor, beslag, kallskafferi, skärbräda och Redalådor. Plastmatta på golvet och vitmålade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 1
Det största sovrummet med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Linoleumgolv och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 2
Det mindre rummet perfekt som barnkammare eller hemmakontor. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Grå klinker på väggarna och blå klinker på golvet. Fin bänk ovan tvättstället i marmor. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp, tvättmaskin och dusch.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra och rymligt förråd.