BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skytteholm

Ankdammsgatan 33

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • 3.510.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en mycket trivsam och ljus hörn 4:a med högt läge och stor balkong. Rymliga rum och stora fönsterpartier. Lägenheten har behov av viss ytskiktsrenovering. Lägenheten har ett helkaklat badrum och en gäst WC, båda är stambytta. Hiss!

Hall
Ypperlig förvaring i 4 st inbyggda garderober, en klädkammare och på två hatthyllor. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Det ena fönsterpartiet formar ett trivsamt burspråk. Fin originalparkett i holländskt mönster. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel, fåtölj och även matplats till den som önskar. Fina fönsterbänkar i sandsten.

Balkong
Stor balkong med vidunderlig utsikt, plats för sittgrupp och planteringar. Sydöstläge.

Kök
Charmigt originalkök med gott om förvaring och arbetsytor. Vita köksluckor, rostfri diskbänk och vitt kakel ovan. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, ky/frys. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Matplats för 5 st personer. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 1 & 2
De största rummen med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. En stor lös garderob respektive tre inbyggda garderober. Linoleumgolv och målade väggar. Fina fönsterbänkar i sandsten.

Sovrum 3
Det något mindre rummet med plats för enkelsäng, skrivbord och byrå. Tre inbyggda garderober. Linoleumgolv och vitmålade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Badrum
Stambytt, modernt och helkaklat badrum från 2012. Vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, tvättställ och badrumsskåp.

WC
Stambytt WC med mörkt klinker på golvet och vitmålade väggar. Utrustat med WC, tvättställ och badrumsskåp.