BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vårberg / Skärholmen

Lammholmsbacken 202

  • 5 rum och kök
  • 114 kvm
  • 3.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till detta radhus med suveränt läge i sydväst på altan och trädgård. Ett radhus på 167 kvm i tre plan. Renoveringschans var du har möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Radhus med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En uteplats och lättskött tomt som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - harmoni är ordet! 

Området är mycket barnvänligt med lekplatser, barnfamiljer, barnomsorg och skola på mycket bekvämt avstånd några minuter bort. Barnen kan enkelt springa mellan kompisarna i området och leka i de kringliggande skogspartierna. 

Här möts man av en lättillgänglig planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Radhuset har en suverän uteplats mot grönska i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren.

Ett boende som en köpare kommer vilja renovera till sitt helt egna drömboende! 

*****
ENTRÉPLAN
*****

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot baksidans grönskande gräsytor och solens strålar under dagen och mot kvällen. Laminatgolv. Målade väggar.

KÖK
Ett utmärkt kök var gott om plats finns för många att njuta och umgås. Möjlighet att kanske öppna upp till vardagsrummet för en mer social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bra arbetsytor och förvaring. Goda möjligheter att disponera köket när det renoveras till ett perfekt kök utefter just dina önskemål. Ett kök i original från byggåret 1970.

UTEPLATS / TRÄDGÅRD
En fin uteplats och trädgård i absolut bästa sydvästläge som angränsar mot allmänning. En uteplats var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Framför uteplatsen finns en lättskött gräsmatta som omgärdas av grönskande buskage och perfekt liten skogsparti för barnens lek med andra ord. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare de grönskande omgivningarna. 

HALL & GÄST-WC
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Plats finns för garderob och klädavhängning. Liten uteplats på framsida samt grönskande odlingar, här avnjuts morgonkaffet perfekt i solen. Från hallen har man ingång till utmärkt gäst-wc med handfat och wc (wc samt golv från 2019)

*****
ÖVRE PLAN
*****

SOVRUM 1, 2 & 3

Tre rofyllda sovrum med fönster mot den lugna framsidan och mot trädgården på baksidan. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober och i det större finns inbyggda garderober. Utgång till balkong från ena sovrummet med utsikt mot trädården och grönskande omgivningar. I den övre hallen finns ingång till klädkammare. 

BADRUM
Ett badrum från byggret, stort och rymligt. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en badkar.  

*****
NEDRE PLAN
*****

GILLESTUGA (SOVRUM) / FÖRRÅD / TVÄTTSTUGA
På det nedre planet finns verkligen ett generös gillestuga (sovrum) eller lekrum. Skulle kunna delas av om man har behov av extra förråd. På detta plan finns utmärkta förvaringsmöjligheter i den nedre hallen samt kombinerad tvättstuga och förråd. Förrådsrummet är mycket generöst och skulle kunna nyttjas om ett extra sovrum om behovet finns.