BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Upplandsgatan 41, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 1709
  • 5390
Värdera din bostad

Beskrivning

Sekelskiftestrea med ca 3,15 m i tak och välbevarade detaljer i toppskick invid Odenplan! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. 100 Mbit bredband + kabel-TV grundutbud ingår i avgiften!

En bostad med generösa sällskapsytor där kök och vardasgrum ligger i öppen planlösning. Vidare erbjuds två bra sovrum varav ett master bedroom med platsbyggd stilren förvaring, nyligen renoverat badrum samt separat tvättpelare och flertalet garderober. Varsamt renoverad bostad med toppfräscht kök och badrum, vackra ytskikt och med bevarade tidstypiska detaljer såsom ca 3,15 m i takhöjd, stuckatur, pardörrar, vitlaserade trägolv, höga golvsocklar, takrosetter och fantastiska fönsterpartier med djupa speglade nischer. En bostad för den kräsne i en välskött fastighet och förening med ordnad ekonomi. Här möts sekelskifte och den moderna designen i en mycket lyckad kombination. 

Belägen med bästa läge mellan Odenplan och City med närhet till såväl Vasaparken som Observatorielunden. Här bor ni lugnt och ostört även om man har storstadsvimlet runt hörnet med gångavstånd till allt man kan önska sig.

En bostad att längta hem till - Varmt välkommen på visning!