BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 34, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 2963
  • 3402
  • 4765
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska trea om 72 luftiga kvadratmeter på Igeldammsgatan 34. Högt upp på femte våningen i detta vackra hus finner vi en lägenhet utöver det vanliga. Här finns välbevarade originaldetaljer så som högt i tak, fiskbensparkett och plankgolv i original samt stora spröjsade fönster som ger fantastiskt ljusinsläpp. Pricken över i är balkongen belägen i öst som erbjuder härlig utsikt över Vasastans takåsar.

Lägenheten innehar ett stort Master Bedroom, ett luftigt kök i öppen planlösning med goda förvaringsmöjligheter samt ett generöst vardagsrum. Badrummet är helkaklat med dusch. Flertalet inbyggda garderober ger ytterligare förvaring. Balkongen vetter åt föreningens innergård i högt läge. Stabil och välskött förening. Till lägenheten hör ett förråd. Detta är en lägenhet som passar lika bra för såväl ett par som för den lilla familjen.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Runt husknuten finns även flertalet bra lekplatser i såväl Kronobergsparken som Pontonjärparken och Rålambshovsparken.

En lägenhet som passar lika bra för ett par som för den lilla familjen!

- Tidstypisk lägenhet med välbevarade detaljer
- Vackra originalgolv
- Högt upp i huset
- Social planlösning
- Balkong i mot innergården
- Stora tidstypiska fönster
- Flertalet inbyggda garderober
- Fräscht badrum
- Tvättmaskin
- Stabil förening
- Kök i öppen planlösning
- Tillhörande separat förråd
- Nära service och kommunikationer