BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm -Katarina

Bohusgatan 51, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 2594
  • 5625
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och mycket välplanerad lägenhet med västervänd balkong där man kan njuta av kvällssolen. Lägenheten har genomgående planlösning vilket ger fint ljusinsläpp från två håll. I samband med att föreningen nyligen genomförde stambyte i fastigheten, renoverades även övriga delar av lägenheten. Stort badrum samt separat gästtoalett.

Hall
Genom en säkerhetsdörr kommer man in i hallen som har en hatthylla för avhängning av ytterkläder. Sobert klinkergolv i en ljusgrå nyans och vitmålade väggar. Det finns även en stor klädkammare som rymmer allt och lite till. I angränsning till hallen ligger både badrum samt gästtoalett.  

Kök
Direkt till vänster om hallen ligger det fräscha köket. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, micro spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Ovanför den generösa arbetsbänken sitter vitt kakel som bryter av fint mot de svarta stenskivorna. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger klinker.  Matplatsen för 4-6 personer är trevligt placerad vid fönstret.

Vardagsrum
Bredvid köket ligger det underbart ljusa vardagsrummet med vitmålade väggar och mörk ekparkett. Det finns gott om plats för både en soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. Från vardagsrummet finns utgång till den stora balkongen som har ett västligt läge, dvs eftermiddags och kvällssol. 

Sovrum
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Båda rummen har parkettgolv och tapetserade/målade väggar. I det stora sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum
Rymligt och nyrenoverat badrum med vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, tvättmaskin samt wc.

Gäst-wc
Svart klinkergolv, vitmålade väggar, handfat samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.