BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tumba, Uttran

Kyrkvärdsplan 5, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 78.4 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här flyttar ni in i en fantastisk fin och väl omhändertagen fyra med balkong som är belägen i en välskött förening. Läget är optimalt för dig som vill bo mysigt och lugnt i ett attraktivt område nära transportmedel så som buss och tåg!

 

Lägenheten har en social och trevlig planlösning och här finns verkliga förutsättningar för att funktion och design ska kunna gå hand i hand. Många fönster ger ett maximalt ljusinsläpp och skapar en trivsam miljö. Vardagsrummet är generöst och ger er med fördel flera olika möbleringsalternativ. Stilrent, funktionellt och välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring, samt en trevlig matplats i direkt anslutning. Utrustningen består av micro, diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis samt fläckt. Lugnt, rofyllt och väl tilltaget sovrum mot lugn omgivning helt utan insyn. Här finns även två mindre sovrum perfekt för barnen med plats för säng, skrivbord och gardeober. På balkongen går det att avnjuta soliga dagar och kvällar på bästa sätt tack vare det skyddade läget! Helkaklad badrum (stambytt 2008) som är utrustat med dusch, wc, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

 

Lägenheten är enligt utdrag ur lägenhetsförteckningen tre rum och kök.

 

Brf Uven, ligger i naturvänliga Segersjö söder om Stockholm med närhet till friluftsområden, sjöar och affärer. Föreningen är uppförd 1960 och består av 111 lägenheter samt en lägenhet för uthyrning till medlemmarnas gäster.

 

Föreningen har nyligen installerat fiberoptik i alla lägenheter som gör att man får en snabb uppkoppling och i avgiften ingår ett grundutbud av kanaler från Telia, internet och IP-telefoni. Alla bostadsrätter är utrustade med säkerhetsdörr och brandvarnare, det ingår även ett förråd och en matkällare till varje bostadsrätt.

 

Parkeringsplats finns att hyra för 125kr/mån. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra för 175kr/mån. Garage finns också att hyra för 375kr/mån. (För närvarande kö) Gästlägenhet finns att hyra för 150 kr/natt. I föreningen finns en renoverad och fullt utrustad tvättstuga. Föreningen har genomgått stambyte under 2008. Föreningen genomförde under 2013 fönsterbyte i lägenheterna.

 

I Segersjö finns tennisanläggning, idrottsplats, friluftsbad, Folkets Hus och föreningar för exempelvis bridge, dart eller boule. Den stora Segersjöparken ger möjlighet till lek och rekreation, och här arrangeras festligheter för området. Husen ligger omgivna av lummiga villakvarter med gott om grönytor och lekplatser.