BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Seglatsgatan 8

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 409
  • 3460
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus 3:a (möjlig 4:a) med optimal planlösning och underbar utsikt från en stor och inglasad balkong med vattenkontakt. Belägen på en av Sjöstans bästa adresser precis intill vattnet och kajpromenaden! En sådan här lägenhet är sällan till salu.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med moderna materialval och ytskikt samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i toppskick med granitskiva och komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med bl a dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stort master bedroom med plats för dubbelsäng plus ytterligare ett rogivande sovrum perfekt som barnrum, gästrum och/eller arbetsrum. Båda sovrummen och hallen har ett flertal garderober som ger utrymme för god förvaring. Från båda sovrummen är det vattenglimt.

Stabil och välskött förening med god ekonomi där avgiften tidigare sänkts. Den här lägenheten måste upplevas på plats, fyll därför i en intresseanmälan direkt i annonsen redan nu!

Till lägenheten hör ett källarförråd!