BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov / Globen

Skulptörvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld

Beskrivning

Charmig hörn 2:a med högt i tak och djupa fönsternischar i kolmårdsmarmor. Fint renoverat originalkök. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Balkong i söderläge. Låg avgift. Hiss!

Hall
Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett som löper genom hela lägenheten. Här finns gott om förvaringsutrymmen med två platsbyggda garderober och en klädkammare. Fin Essem hatthylla.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkongen. Här finns plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Möjligheten finns att skapa en öppnare planlösning, se alternativ planlösning. Fin ekparkett i holländskt mönster och vitmålade väggar. Fina djupa fönsterbänkar i kolmårdsmarmor.

Balkong
Söderläge mot föreningens gård.

Kök
Charmigt originalkök med skåp upp till taket och fina beslag. Renoverat med nytt kakel och ekparkett. Utrustat med gasspis, fläkt, kyl/frys och diskbänk i rostfritt. Förberett för diskmaskin. Fin fönsterbänk i kolmårdsmarmor.

Sovrum
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och entras genom pardörrar. Rymligt med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Fin fönsterbänk i kolmårdsmarmor.

Badrum
Fräscht helkaklat och stambytt badrum med fina materialval. På golvet ligger mörk klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Utrustat med WC, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin och vikbara duschdörrar för att få den rymliga känslan.

Förråd
Ett vindsförråd ingår.