BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 49, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld

Beskrivning

Ett stenkast från Fridhemsplan, fyra trappor upp med hiss, finner vi denna fantastiska tjugotalspärla. I välhållen fastighet mot lugn gata bor vi här på 28 mycket väldisponerade kvadrat. De stora fönstren skänker fina ljusinsläpp till alla ytor, vilket förstärks ytterliggare av det höga läget med fin öppen vy mot himlen. Här erbjuds ett inflyttningsklart boende som passar perfekt både som övernattningslägenhet samt första lägenhet.

Från entrén stiger vi genom säkerhetsdörr in i en yteffektiv hall som sedan övergår i ett stort och öppet rum med vackert välbevarad fiskbensparkett. Den generösa takhöjden skapar härlig rymd  Ordentligt och modernt kök med spis, micro, kyl/frysfack samt bra skåpsförvaring och plats för matlagning på bänkskiva i trä. Till vänster i hallen nås vi att ett rymligt och stambytt badrum med dusch! Praktisk inbyggd förvaring i inbyggda djupa garderober samt ett källarförråd som tillhör. Goda möbleringmöjligheter ges för både säng, soffa, soffbord, tv samt matbord!

Bra kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan som ligger i direkt närhet utanför porten! Solid och välförvaltad trevlig förening med grönskande innergård!

- Drömläge på ostörd adress med grönskande lugn innergård
- Välbevarad charm och högt i tak vilket skapar härlig rymd 
- Yteffektiv planlösning med gott om plats för säng, soffa, soffbord, tv och matbord 
- Fräscht pentry-kök med gott om plats för matlagning
- Mycket god förvaring i två inbyggda garderober
- T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten