BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Sköndal

Ester Ellqvists väg 38

  • 5 rum och kök
  • 187 kvm
  • Såld
  • 295
  • 575
Värdera din bostad

Beskrivning

Inte på landet, inte i stan - snarare en harmonisk förening av citynära boende och lummig idyll. Nu finns en chans att förvärva ett mysigt hus i det nya och barnvänliga bostadsområdet Lilla Sköndal. 

Det välplanerade radhuset har en liten och lättskött trädgård med trädäck för avkoppling och sköna middagar utomhus. Här får du även tillgång till en liten innergård med gott om plats för såväl lekande barn som grillfester med grannarna. Utan genomfartstrafik, med sina lekvänliga grönytor och parker blir detta hus en skön plats att leva på för hela familjen.

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som gör detta till ett hus som familjen kan växa i. Gör vindsplanet till ett framtida och långsiktigt projekt eller sätt igång kort efter inflyttningen och få massa extra boyta.

Se bifogade handlingar för mer info om materialval och tomtplanering. Tillträde kan ske omgående eller flexibelt enl. ök.

(OBS! Bilderna är från Bonavas visningshus, varpå materialval och planering kan skilja sig något från det aktuella huset)