BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna- Hagalund

Hagalundsgatan 44, vån 13. Högst upp!

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4061
  • 4632
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till våning 13, högst upp i huset med milsvid utsikt över såväl Stockholm skyline som natursköna Haga! Genomgående hög standard med ljusa och stilrena materialval. De välplanerade ytorna gör denna lägenhet social, men också optimal för både singeln och paret som ställer höga krav på sitt boende.

- Högst upp i huset på vån 13
- Milsvid utsikt från alla rum
- Helt insynsfritt
- Balkong med frivillig inglasning samt infravärme
- Totalrenoverad lägenhet med exklusiva materialval
- Citynära!
- Garage nås från hiss rakt ner i källaren, fn ingen kö
- Låg elkostnad
- Säkerhetsdörr
- Äldsta och bästa föreningen i Hagalund! I föreningen finns gym, bastu, cykelrum, barnvagnsförvaring
- Goda kommunikationer med buss, pendel samt T-bana. Matvarubutiker som Willys och inte minst allehanda shopping på Mall of Scandinavia finns på kort och behändigt avstånd

I vilket rum du än befinner dig i slås du av den magnifika utsikt som denna lägenhet erbjuder. Det bästa av allt är kanske den rymliga balkongen som med fördel kan avnjutas större delar av året. Beroende på väder är det enkelt att dra för eller bort de inglasade fönsterpartierna som omger balkongen. Här finns även infravärme installerat och skapar känslan av ett extrarum. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar för att avnjuta en god middag eller andra sociala sammanhang. Här kan du sitta timtal och bara titta ut mot horisonten!

De stora fönsterpartierna gör att lägenheten flödar av ljus. Lägenheten har blivit helrenoverad 2015-2017 och har i detalj försetts med marknadens högre standard. Rymligt kök finns för den matlagningsglade. Väl tilltagna ytor, över- samt underskåp, downlights av högsta klass samt ugn med självrengörande program. Kyl och frys i fullhöjd med självavfrostande program. Integrerad diskmaskin i standardmått. Här finns även ett fastmonterat barbord för enklare middagar eller ytterligare avlastningsyta.

Insynsfritt ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring med flera garderobslösningar innehållande smarta anordningar i både sovrum och hall. Badrummet är trivsamt helkaklat i naturnära färger med golvvärme installerat. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens bättre urval med tidsinställning inom 24h för bästa komfort.

Föreningen erbjuder garageplatser från 500 kr/mån där det fn inte är någon kötid. Garaget nås direkt från hiss och här finns även möjlighet till inkluderat nyttjande av tvätthall samt däckförvaring för 200 kr/år.

Kommunikationsmöjligheterna är många såväl med tunnelbana, buss och pendeltåg. Gula linjens arbete är påbörjat och för den som reser längre sträckor stannar flygbussarna några minuters promenad bort. För bilföraren är det enkelt att ta sig upp de de större lederna som snabbt tar dig dit du ska.

I övrigt finns gedigen shopping i Mall of Scandinavia och Solna centrum och närheten till service och matbutiker har du i närområdet. Hagalund är ett lugnt och trevligt område med närhet till natursköna Hagaparken med oändliga promenadspår och badplatser.

Ett unikt boende- nära city! Här har ni en komplett och unik lägenhet för området som är helt inflyttningsklar! Välkommen på visningarna!