BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Mickelsbergsvägen 322

  • 5 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 11544
  • 8883
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Segeltorps absolut populäraste områden finns nu ett trevligt och ombonat gavelradhus - perfekt för barnfamiljen - med friköpt tomt till salu! Det välskötta radhuset har en totalyta på 125 kvm och nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes. Det är renoverat under senare år med stor omsorg. På baksidan finns en insynsskyddad och lättskött tomt i sydvästläge med sol från lunch till sen kväll. Den trädäckade altanen tillsammans med det avskilda läget skapar en egen oas; en oas som är perfekt för umgänge med nära och kära.

Väl inne i huset så finns ett socialt kök med fullutrustad maskinpark och plats för ett matbord samt utgång till altanen. Stort vardagsrum som ger huset en otrolig rymd med härliga fönsterpartier i tre väderstreck. Gästtoalett samt förrådsmöjligheter finns även i entréplan. Tvättstugan underlättar vardagsbestyren. På övre plan finns ett badrum med bastu och tre bra sovrum men möjligheten finns till att få ett sovrum till eftersom att vinden är inredd.

Med allmänna kommunikationer nås Stockholm City på cirka 30 minuter och med bil på 15 minuter. Detta unika boende ger en perfekt balans mellan skönhet och funktion. Läget i området är optimal med närhet till busshållplats. Segeltorps centrum finns i närheten med service och kommunikationer och ligger med cykel-/gångavstånd till Fruängens Centrum (T-bana), Kungens Kurva och Skärholmen C (T-bana). Billedes känns allt nära då det bara tar några minuter till E20 och nära även till E4. Trots närheten till allt är området lugn, tryggt och tyst. Trevliga grannar i blandade åldrar, med större delen barnfamiljer. Barnomsorg och skolor finns i området.


Trivsamma Segeltorp ligger nära allt - storstad och natur, shopping och köpupplevelser, skolor och service!