BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan Birkastan

Birkagatan 21. B, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 3187
  • 6334
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende i välskött fastighet anno 1905 med optimerad planlösning och tilltagen takhöjd på bästa adress mitt i Birkastan precis intill Rörstrandsgatan!

Väl inne i lägenheten, som är belägen i gårdshuset, möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin och anslutning till mysig balkong mot innergården. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Rogivande Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Ett ytterligare mindre rum finns intill det stora sovrummet och det fungerar perfekt som barnrum, gästrum, kontor eller varför inte en walk-in closet.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Bästa adress mitt i Birkastan

- Balkong mot innergård

- Välskött fastighet anno 1905

- Skuldfri Brf med ca 1 msek tillgodo på banken

- Tilltagen takhöjd

- Optimerad planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Smakfullt renoverad

- Stora fönsterpartier