BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 64, vån 3

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 6180
  • 2920
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen optimalt planerade funkis-3:a där varje kavadratmeter ligger rätt placerad. Lägenheten är belägen på en av Hägerstensåsens populäraste adresser i ett område med genuin småstadskänsla. Här bor man högst upp i huset, med två balkonger och tjusig utsikt över fasader och taknockar. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum ger rikligt med ljusinsläpp och skapar rymd. Ypperligt läge på Hägerstensåsen nära natur och vatten men aldrig långt ifrån staden. Utmärkta kommunikationer med busshållplats utanför huset och ett par minuter till T-banan!

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum - Utgång till balkong
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna i vinkel och accessen till den ena av lägenhetens två balkonger. Rummets utformning möjliggör att man på ett naturligt sätt får gott om plats för både en vardagsrumdel med soffgrupp och en matsalsdel med utrymme för ett rejält matsalsbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Två soliga balkonger – Bästa solläge!
Lägenheten har två soliga balkonger som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Den ena balkongen vetter mot gården och den andra mot gatan. Här slipper man faktiskt välja om man vill ha morgon- och förmiddagssol eller eftermiddags- och kvällssol. Balkongerna är rymliga och har gott om plats för bord och stolar. Här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. 

Trivsamt kök
Hemtrevligt kök med matplats för 3 personer och gott om förvarings - och avställningsytor. Köksutrustningen är består av spis med tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Sovrum 1 – Utgång till balkong
Rogivande sovrum med utgång till balkong. I rummet finns gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang.

Sovrum 2
Fint sovrum med gott om plats för både en rejäl säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Rummet nås från både hall och kök vilket öppnar upp lägenheten på ett trivsamt sätt. 

Badrum med fönster
Väldisponerat badrummet med fönster som ger fint ljusinsläpp. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet är belagt med grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, tvättmaskin, handdukstork, toalett, tvättställ och badrumsskåp. 

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall bra avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.