BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Högalid, Stockholm

Tobaksspinnargatan 4

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 3873
  • 4444
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade och ljusa tvåa i toppskick på lugn och mysig adress i Hornstull.

Bostaden är nyligen smakfullt renoverad och har alla detaljer man kan önska sig; stora fönsterpartier, välplanerat och snyggt kök, genomgående ljusa trägolv samt stilrena och smarta förvaringslösningar.

Solljuset flödar in i bostaden som har ett lugnt läge mot en grönskande lummig innergård. Bostaden totalrenoverades 2017 med en träffsäker känsla för detaljer.

Ett riktigt drömboende i mysiga kvarter med nära förbindelser och Långholmen runt knuten. Här bor ni i en välskött och lågt belånad förening.

Välkomnande entré med avhängning för ytterkläder innanför dörren. Vidare finner ni en inre hall med inbyggda garderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett vackert trägolv i massiv furu och väggarna är vitmålade vilket är genomgående i hela bostaden.

Köket renoverades 2017. Vitt kakel och luckor målade i en vacker grå kulör. Bänkskiva i Carrara marmor vilket skapar en exklusiv känsla genomgående i köket. Diskho från Tapwell och blandare från Nivito. Integrerad diskmaskin samt integerad kyl och frys.

Vardagsrum med ett stort och vackert fönsterparti med spröjs och originaldetaljer som släpper in mycket ljus. Alla fönster vetter mot den mysiga och lugna innergården i söder. På golvet ligger samma trägolv som i hela lägenheten.

Härliga dubbeldörrar öppnar upp till det rofyllda sovrummet där det finns plats för en dubbelsäng upp till 180 cm bred. Stora glaspartier skapar rymd och släpper in ljus utifrån. Väggarna är målade i en ljus beige kulör med en matt finish vilket skapar en behaglig stämning.

Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Nyistallerad duscharmatur, kommod, badkar samt badrumsinredning under 2018.


- Effektiv planlösning
- Toppfin och genomgående ljus
- Nyrenoverad 2017
- Stora fönsterpartier
- Ljusa trägolv
- Smarta förvaringslösningar
- Välutrustat kök
- Drömboende i mysiga kvarter