BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Vallfartsvägen 2, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 2867
  • 1951
Värdera din bostad

Beskrivning

Aspuddens mysigaste etta!

Här finner ni 26 underbara kvadratmeter som upplevs större på plats tack vare den öppna planlösningen. Kliv in i en precis lagom stor hall för den här typen av lägenhet, med gott om plats för avhängning och förvaring. Vidare finner vi ett stambytt och helkaklat badrum med plats för egen tvättmaskin. Köket är även det upprustat de senaste åren med gråa luckor, ekskiva, fräscha vitvaror och gott om arbetsyta och skåp.

Vardagsrummet är även det väl tilltaget med gott om plats för skrivbord, soffa/fotölj och matplats. Naturlig plats för säng som rymmer en bredare säng. Vid behov av mer förvaringsutrymmen kan man enkelt platsbygga en säng med förvaring under. Till lägenheten hör även ett förråd.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

- Välplanerad pärla fri från insyn med härlig utsikt
- Låg månadsavgift där hushållsel, bredband (250mbit), värme och vatten ingår!
- Bra arbetskök med fräscha vitvaror och stambytt badrum med plats för tvättmaskin.
- Rymlig klädkammare
- Stabil Brf med god ekonomi och gemensam takterass med möbler, grill och häftig utsikt!

Säljaren Elin berättar:

"Aspudden är verkligen ett underbart och gemytligt område att bo i. Lugnt och livligt på samma gång. Jag har njutit av närheten till vattnet och springturer i Vinterviken. Jag flyttade hit när jag började på Konstfack som bara ligger tio minuters promenad från lägenheten. Att ha tunnelbanan ett stenkast bort har känts otroligt lyxigt. Jag är inne i Hornstull på fem minuter eller så tar jag cykeln och är där på tio minuter."