BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Karlsviksgatan 9, BV

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4357
  • 6322
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en 1920-tals pärla på bästa läge invid Norr Mälarstrand. Belägen i ett vackert hus anno 1926 finner vi en mycket bra planerad lägenhet om 37 kvm. Här finns välbevarade detaljer som högt i tak och spröjsade fönster. Lägenheten är smakfullt renoverad och pricken över i är de franska balkongdörrarna som vetter ut mot avskild del av föreningens lummiga innergård. Låg avgift som inkluderar fiber samt mycket stabil förening.

Köket är fullutrustat och erbjuder både bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Planlösningen är öppen mot vardagsrummet och här ryms en matplats som utan problem rymmer större sällskap tillsammans med soffa och tillhörande möblemang. Härifrån nås de franska balkongdörrarna som vetter ut mot föreningens rofyllda innergård. Förvaring finns i en mycket rymlig walk in closet i hallen. Badrummet är helkaklat med wc, handfat, dusch samt förvaringsmöbler. Här inne finns även plats för tvättmaskin. Ett separat källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Nedra Kungsholmens breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand.

- Välbevarade originaldetajer
- Öppen planlösning mellan kök och vardasgrum
- Mycket smakfullt renoverat kök
- Vackra spröjsade fönster
- Exra förvaring i en inbyggd walk in closet
- Franska balkongdörrar som vetter ut mot åt föreningens grönskande innergård
- Välskött brf med mycket god ekonomi
- Nyrenoverad tvättstuga i källaren
- Tillhörande separat källarförråd
- Nära service och kommunikationer