BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 9695
  • 400
  • 2722
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en smakfullt inredd lägenhet belägen högst upp i huset med tjusig utsikt över lummiga Ektorp. Bostaden har fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Här få man utöver ett boende med närheten till natur, bad, båtliv och ett rikt serviceutbud alldeles runt knuten. Mycket bra kommunikationer med 20 minuter till slussen och Saltsjöbanan inom bekvämt promenadavstånd.

Generellt om lägenheten

Köket – Hjärtat i det moderna hemmet
I köket – hemmets sociala nav – har man skapat en trivsam bistroatmosfär och därför arbetat med ek, en fin Carraramarmor i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köksutrustningen kommer från Electrolux och är av hög kvalitet och här får man integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, helintegrerad fläkt, ugn och micro. Resultatet är ett stilfullt rum med karaktär – perfekt för långa, härliga måltider. Golven i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummen och går fint ihop med vardagsrummets ljusa väggar.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en öppen planlösning mot köket vilket skapar stora sociala ytor och en hemtrevlig atmosfär. Rummet har mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang.

Sovrum – Genomtänkta lösningar
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Här får man en platsbyggd förvaringsvägg i vitt med inbyggda funktioner med plats för TV eller arbetsyta.

Badrum – Klädvård
Snyggt badrum med tidlös elegans där färgerna går i svart, grått och vitt. Klinkers är matt silvergrå medan kaklet är blankvitt. Badrumsutrustningen består av dusch med takdusch och duschvägg i glas, toalett, handdukstork och tvättställ med tillhörande underskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.