BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Flintbacken 2, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 29.5 kvm
  • Såld
  • 2859
  • 4612
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar.  Välkommen att bo emellan myllret på Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken. 

Generellt om bostaden:
- Osedvanligt välplanerad lägenhet.
- Stora fönster mot föreningens gård ger ett bra ljusinsläpp i hela lägenheten.
- Rymlig klädkammare med tillhörande linneskåp för förvaring.
- Fräscht kök som renoverades 2018.
- Stambytt och helkaklat badrum från 2018.
- Gym, festlokal och övernattningslägenheter är några av föreningens gemensamma lokaler.
- Skuldfri förening. 
 

Hall
Välkomnande hall med hatthylla. Perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Lite längre in finns en stor klädkammare med tillhörande linneskåp. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger parkett, som löper vidare in i lägenheten. 

Rummet
Vidare kommer man in i det väldisponerade rummet med stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten vetter mot föreningens grönskande innergård och är helt fri från insyn. Rummet är lätt att möblera och rymmer både säng, soffa och matbord. Väggarna är vitmålade.

Kök
Nyrenoverat kök med vit skåpinredning. Det finns en spishäll med två plattor, ugn och spisfläkt. Vitkaklat stänkskydd ovanför arbetsbänken. Kyl och frys är praktiskt placerat under en arbetsbänk, för att optimera arbetsytorna.

Badrum
Nyrenoverat och mycket fräscht vitkaklat badrum med grått klinkergolv samt golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande underskåp, badrumsskåp, handdukstork samt vägghängd wc. Spotlights i taket.