BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kristineberg

Love Almqvists väg 10

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 2623
  • 4374
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga trea med balkong på bästa adress i populära Kristineberg. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt och ursprungsdetaljer med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor, stora fönsterpartier och plats för soffgrupp samt önskad möblering. Från vardagsrum & kök finner vi lägenhetens pärla, den rymliga balkongen! Här finns plats för önskad möblering samt odling om så önskas! Vidare finner vi ett kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter, ett rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring, ett mindre rum perfekt som barnrum/arbetsrum, fräscht badrum med tvättmaskin samt en välkomnande rymlig hall med gott om plats för avhängning. Perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i.

Stabil förening som är mycket uppskattad.

Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i populära Kristineberg
- Charmig trea med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Rymlig balkong
- Smakfullt renoverad
- Luftig och välplanerad
- Välskött och stabil förening
- Kristinebergsklipporna runt hörnet
- Nära till både city och vackra bad- & naturområden
- Härliga promenad/joggingstråk runt hela Kungsholmen
- Utmärkta kommunikationer