BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 308

  • 2
  • 38 kvm
  • 2.220.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet belägen i populära Högdalen. Extrem välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem! Här får man en mycket fin lägenhet som renoverats med varsam hand av föreningen. Smart och social öppen planlösning, ljust luftigt med generösa fönster. Låg avgift. Lägenheten ligger med ett fint läge mot grönskande skogsparti.  Bara några minuters promenad till t-bana i Högdalens centrum var också butiker och service finns. Stabil bra HSB-förening. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Rum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och den grönskande skogsdungen in i bostaden - harmoni är ordet. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum – Rogivande och lugnt
Ett optimalt planerat sovrum med plats för 160 cm säng, rogivande med litet fönster mot lugnt skogsparti. Perfekt med stora garderober. 

Kök – Hemtrevligt och charmigt
Mycket hemtrevligt kök med öppen social planlösning mot rummet, perfekt för mästerocken och skönt häng mot lägenhetens övriga rum. Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, kyl/frys samt inbyggt ugn.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. För avhängning av ytterkläderna finns en hatthylla samt garderob, smakfull hylla, plats för ytterligare förvaring möjligt. 

Badrum – Rymligt och fräscht

Väldisponerat stabytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt snygga vägghängda skåp. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra och rymligt förråd.