BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 15, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 3840
  • 5321
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna bra planerade lägenhet om 33 kvm på Fridhemsgatan 15. Högst upp i huset på åttonde våningen finner vi en mycket smart planerad mini-tvåa. Här finns välbevarade originaldetaljer så som högt i tak, fiskbensparkett i original samt stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Pricken över i är balkongen belägen i sydöst och som erbjuder sol från morgon till tidig eftermiddag och har härlig utsikt mot Riddarfjärden och Söder.

Lägenheten innehar ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt matplats. Fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter med alla bekvämligheter som ett större kök och här finns även ett fräscht badrum med dusch som renoverades i samband med stambytet 2009. Ett separat sovrum med plats för större säng. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i hall och vardagsrum. Balkongen vetter åt sydöst med utsikt mot vackra fasader och miniträdgårdar på andra sidan gatan, samt ner mot Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Här kan man njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen har också en nyrenoverad takterass som kan bokas för att avnjuta härliga sommarkvällar.

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen. Det finns närhet både till kommunikationer från Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Rörstrandsgatans breda café- och restaurangutbud finns en kort promenad bort, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och systembolag. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. Runt husknuten finns även flertalet bra lekplatser i såväl Kronobergsparken som Pontonjärparken och Rålambshovsparken.??

- Mycket bra planerad mini-tvåa
- Vackra originalgolv 
- Högst upp i huset
- Välplanerat kök med diskmaskin, mikro, gasspis. Kyl och frys
- Helkaklat badrum
- Balkong i sydöstläge
- Stora fönster (utbytta för 2 år sedan)
- Bra förvaringsmöjigheter
- Förening med flera stora renoveringar bakom sig bl.a nya balkonger
- Tillhörande separat vindsförråd
- Nära service och kommunikationer