BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tengdahlsgatan 37

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 7.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en toppfin, ljus och trivsam pärla i populära östra Södermalm. Lägenheten är en optimalt planerad 4:a och har mycket funktion på sina 98 kvm. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat. Lägenheten är genomgående med fönster åt tre väderstreck och en stor sällskapsyta som är öppen mot köket och matplatsen. Tre rymliga sovrum gör att alla får sitt egna utrymme. Badrum med tvättpelare och en separat gästtoalett, vilket gör att den stora familjen inte behöver trängas på morgonen. En stor balkong med trevlig vy över föreningens lummiga innergård. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt. Fastigheten byggdes under 2003 och är i utmärkt skick - här är det bara att flytta in!

I avgiften ingår både kabel-tv och bredband på 100 Mbit/s !

På Tengdahlsgatan mitt emot Barnängens herrgård och park ligger välskötta Brf Barnängshusen. Tengdahlsgatan är en av de populäraste gatorna här, mycket tack vare det lugna läget med lite trafik och närheten till allt. Här stormtrivs de flesta från första stund och här vill man bo kvar länge. Läget är optimalt och utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd. Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa kvarter. Mixen av restauranger, cafeér och folkmyllret ger en internationell känsla. Här finns något för alla och för dig som skall vidare är det nära till innerstadens alla stadsdelar. Vill du bara ha en lugn stund så varför inte kila ner till Hammarbyhamnen och njut av doften av hav och båtarna som brummar förbi.

Ett par minuters promenad bort breder grönskan i Vitabergsparken ut sig. Den omtyckta parken är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. På Vitabergparken östra kulle ligger en stor nyupprustad lekplats, med ett stort urval av lekmaterial som t ex gungor, karuseller och tramporgel. På en kort promenads avstånd nås även uppskattade Blecktornsparken, som är ett paradis för de små. Här finns stora grönområden med plats för lek. Parkleken har även djurhållning med får, grisar, kaniner, marsvin och getter.

Bra kommunikationer med bussar 2, 57 och 66 som går på gator runt föreningen. Barnängsbryggan trafikeras med båttrafik inom sjöstaden samt till Djurgården och Nybrokajen.

Det kan knappast bli bättre - Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!