BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bolmensvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.485.000 kr / Såld

Beskrivning

Missa inte denna toppfina och välplanerade 2:a med lugnt och eftertraktat läge. Lägenhet med stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval. Föreningen har bygglov för balkong. Tillhör förråd för ytterligare förvaring. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge nära Årsta Torg, Årstaviken och Årstafältet med kolonilotter. En perfekt lägenhet för par eller den kräsne singeln. Närhet till Globen, Årstaberg, shopping samt rekreation i Nackareservatet. Cykla in till söder på 10 min eller ta någon av de närliggande T-banorna för en snabb resa in till Södermalm! I föreningen finns det övernattningslägenhet, snickarbod och privata parkeringsplatser. Snabbt tillträde är möjligt.

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för både jackor, skor och förvaring i flera stora garderober. Hallen ligger i direkt anslutning till både badrum, kök och vardagsrum.

KÖK

Stilrent och fullt utrustat kök med goda arbets- och förvaringsutrymmen och plats för matbord. Fantastisk fin utsikt mot grönskande park. Här finns en kyl/frys, spis med ugn, spisfläkt och utdraget för diskmaskin. Ljusa luckor i en mjuk och tidlös färgsättning.

VARDAGSRUM

Öppet och ljust vardagsrum med bra ljusinsläpp från fransk balkong. Vacker och grön utsikt. Här finns plats för en större möbelgrupp med tillhörande TV-möblemang.

SOVRUM

Mysigt sovrum med plats för både en större säng (160-180 cm) och plats med förvaring. Ljusa ytskikt och goda ljusinsläpp från insynsskyddade fönsterpartier.

BADRUM

Ljust badrum med badkar, wc, golvvärme, handfat med skåp.

BRF

Den äkta bostadsrättsföreningen Malmingen (org. nr 769609-4247) disponerar fastigheterna Malmingen 1 och 2. De två bostadshusen uppfördes 1944 och är belägna i Årsta. Föreningen upplåter 28 st lägenheter med bostadsrätt, 2 st med hyresrätt och 2 st lokaler med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheterna 2008.

Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning är bostaden ett rum och kök, idag disponeras den som en tvåa efter ombyggnation. Egen entre och fönster.