BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Horisontvägen 18F

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • 1.880.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i ett härligt skogsparti runt knuten och t-bana bara några minuter bort. Med ett attraktivt läge i Skarpnäck får man en mycket fin lägenhet med möjlighet till olika möbleringsalternativ och som kan ge funktionen av en ”minitvåa”. Lägenheten ligger med ett riktigt fint gavelläge och utanför porten har man en oas av avkopplande grönska. Uteplatsen är toppen för skönt häng. Lägenheten är snygg och i utmärkt skick. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Rum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av stora fönster ut mot skogsparti och med ljusinsläpp i flera väderstreck. Rummet kan möbleras på olika sätt för att verkligen optimera just dina önskemål. Gavelläget med extra fönster skänker verkligen en extra dimension och möbleringsmöjligheter.  I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Kök – Hemtrevligt och charmigt

Mycket hemtrevligt kök med matplats för 3 till 4 personer och gott om förvarings- och avställningsytor. Köket är byggt med fokus på funktionalitet så att mästerkockens färdigheter verkligen kan komma fram. Köksutrustningen består av spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Uteplats - ett extra oas
Generös uteplats mot gården och ett grönskande skogsparti, verkligen en plats att njuta av sol under eftermiddag och kväll, hänga med vänner - harmoni är ordet!

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med duschvägg, toalett, tvättställ samt snygga vägghängda skåp. Plats finns för tvättmaskin och det är förberett med vatten och el.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. För avhängning av ytterkläderna finns en hatthylla samt tre platsbyggda garderober.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra och rymligt förråd.