BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Svedalavägen 8

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Man blir glad av sådant som är välbyggt och renoverat med känsla, så var beredd på att le. I en vacker och välskött fastighet i funkisstil med anor från sent 40-tal ligger denna underbara trea med ljusinsläpp från tre väderstreck och med hörnläge mot trevlig grönska. Ett hem som bör tilltala dig med högt ställda krav, det här blir en fristad för dig som vill skapa ditt egna drömhem med gamla detaljer som smakfullt kryddas med nutidens krav på estetik. Solig balkong i bästa läge!

Lägenheten har två sovrum, generöst vardagsrum med hörnläge, solig balkong, nya fina golv, funktionell badrum med dusch och tvättmaskin samt en praktisk hall. Lägenhetens paradnummer är det stora sociala köket och som om detta inte vore nog, kan detta hem dessutom skryta med ett utmärkt läge samt en mängd vackra funkisdetaljer som vackert bevarats från när huset uppfördes eller återskapats med största respekt och kunnande. Finns källarförråd, garage, p-plats, cykelförråd, övernattningslägenhet/ samlingslokal. 
Svedalavägen är för många en favoritgata och den löper några få minuters promenad från Hammarbyhöjdens centrum. För dig som gillar arkitektur och äldre byggnadsverk är en promenad i närområdet full av flera intressanta stopp. 

Närmaste tunnelbanehållplats heter Hammarbyhöjden och ligger bara några minuter bort, belägen på perfekt avstånd då den varken syns eller hörs. Till Södermalm cyklar du på ungefär 13 minuter. Känner du för att varva ner och smita undan från stadslivet för en stund finns underbara Nackareservatet, med bland annat Söderbysjön och Årstaviken, att tillgå. De som är hungriga och kaffesugna behöver inte gå särskilt långt, allt finns här - sushi, pizza eller Lampans Thai. Mysiga Hammarbyhöjdens Café erbjuder mackor, luncher, vego, smoothies och bakverk. På Malmövägen finns även det populära surdegsbageriet Bonne Femme - det är bara att välja!

Varmt välkomna att uppleva denna magiska lägenhet!