BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg - Bromma

Wergelandsgatan 46G

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 1.960.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett modernt och bekvämt boende nära härliga grönområden och vatten med kort promenad till Blackebergs tunnelbana. Här bor du i en nyproducerad (2018) och optimalt planerad 1:a med alla tänkbara bekvämligheter och stora fönsterpartier.

?Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och fönsterpartier i två väderstreck med härligt ljusinsläpp. Här finner du ett rymligt allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och sovplats. Vidare har lägenheten genomgående ekparkett, vita väggar, ett toppfräscht sällskapskök med perfekt plats för matbord, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober.

Genomtänkt och modern arkitektur.

I Blackeberg bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga grönområden och utmärkta kommunikationer. Vid Blackebergs torg och närbelägna Vällingby city, hittar du all närservice du behöver för din vardag. På mindre än 20 minuter är du också inne på Kungsholmen med hela sitt utbud. Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Blackeberg
- Nyproducerad lägenhet
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin/Torktumlare
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet