BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22B

  • 2 rum och kök (loft)
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5277
  • 6024
  • 2613
Värdera din bostad

Beskrivning

Första intrycket av Bryggeriet är rymden och ljuset. Takhöjden på den här lägenheten är över 4 meter och de stora paradfönstren går i stort sett från golv till tak. Bättre förutsättningar för att skapa en unik boendeupplevelse finns knappast. Boendet utgår just ifrån rymden och ljusinsläppet från de imponerande spröjsade fabriksfönstren som släpper in rikligt med ljus från Igeldammsgatan, in till loftet/sovrummet samt sällskapsrummet som rymmer både kök och vardagsrum.

Har man drömt om att bo i en filmisk ateljé som andas New York och Toronto, men samtidigt vill bo innanför tullarna i Stockholm, så har man alltså chansen nu. Här finns en luftig ateljékänsla som har bevarats och förstärkts – bland annat genom de smala och vitpigmenterade ekgolven. Den eleganta känslan av höjd och rymd är genomgående för hela bostaden! Det skadar heller inte att just denna lägenhet ligger mot Igeldammsgatan och dess grönområde, långt ifrån insyn och gatutrafik. Förutsättningar vi kallar för vardagslyx. 

De specialritade snickeriköken är utformade med skåp i ask och bänkskiva i rostfritt stål. Köksfläkten i kombination med den långa hyllan i vit bockad plåt ger ett rent och avskalat intryck. Generös platsbyggd förvaring med inspiration från klassiska serveringsgångar och skafferier. Genomgående smala plankgolv i vitpigmenterad och hårdvaxoljad ek ger ett naturligt intryck och står för ett lugn, en känsla av lyxig oas mitt i stan. 

Vi tror på att älska sitt hem, att hemmet ska vara en inspirationskälla, och denna lägenhet / studio apartment is a love story! Varmt välkommen att höra av dig.

- Magisk studiokänsla á la NYC

- Historisk sekelskiftesfastighet anno 1897

- Imponerande takhöjd på över 4 meter

- Insynsskyddat läge mot Igeldammsgatan och grönområde

- Nybyggd lägenhet i det helt utsålda Bryggeriet av Oscar Properties

- Pampiga fönsterpartier i svart smidesstål

- Optimal planlösning med 18 kvm loft (totalt 56 kvm golvyta) 

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Diskret adress intill Fridhemsplan och Kungsholms strand