BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 14, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • 6.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett perfekt läge på Handelsvägen, ligger denna fullkomligt underbara lägenhet med allt det där som du letar efter: sekelskiftesdetaljer, takhöjd om ca 3 meter, totalrenoverad, låg avgift, obelånad brf, välplanerad och påkostat kök och badrum.

I ett av Gamla Enskedes vackraste hus, beläget precis vid Margareta Parken och Enskede Skola, har jag förmånen att presentera en magisk lägenhet som bjuder på 67 fantastiska kvadratmeter. Känslan av sekelskifte är påtaglig redan vid entrén, tunga vackra dörrar och ett fantastiskt fint trapphus som direkt ger en positiv känsla. Lägenheten är exklusivt renoverad 2014 med stor finess och omsorg om detaljerna, och har en balanserad planlösning. Vitlackad enstavsparkett och väggar i smakfulla nyanser följer i alla rum och bildar en enhetlig grund och känsla. Takhöjden är imponerande och de vackra spröjsade fönstren helt enastående. I köket har inget lämnats åt slumpen, bänkskiva i sten, full maskinell utrustning av toppklass och en generös matplats. Höga lister, spegeldörrar, spröjsade fönster och fina detaljer skapar tillsammans med lägenhetens övriga kvaliteter ett boende som allt får hjärtat att slå lite extra!

Ni som flyttar in i föreningens vackra sekelskifteshus kan bland annat se fram emot detta:

* En rymlig trea på 67 extremt effektiva kvadrat.
* Lyxigt renoverat badrum med vattenfallsdusch samt tvättpelare.
* Låg avgift med grundavgift för bredband som ingår.
* Medlemskap i en obelånad brf med familjärt engagemang.

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfär som råder, här finns Gamla Enskede bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker, ger värme och färg åt området. Läget här är fantastisk med endast några minuters promenad från Sandsborgs tunnelbanestation.

Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med fina planteringar, odlingslådor, sittgrupper och grill, gör detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet. Koppla av och njut av fågelsången. Längtar du efter att påta i en rabatt är det nog inget problem heller. Nedanför sovrumsfönstret har du stabil södersol som säkert kan få det mesta att trivas. Genom stora investeringar i föreningens trapphus har en genuin känsla av det tidiga 1900-talet återskapats med målningar, fina portar och bra belysning. Föreningen är skuldfri och fastigheten är dessutom i mycket gott skick.

Varmt välkommen på visning!