BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Nybrogatan 44

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 5.600.000 kr /bud

Beskrivning

Med Östermalms allra mest centrala läge finner ni denna exklusiva pärla. Ljus och modern tvåa med påkostade materialval. Läget är oslagbart med endast ett par minuter till Stureplan, Humlegården, Östermalmstorg samt T-bana. Lägenheten är i mycket gott skick och har stora fönsterpartier som ger gott med ljusinsläpp. Gemensam takterrass, tvättstuga, strykrum, cykel- och barnvagnsrum.

Belägen på nedre delen av Nybrogatan med alla former av bekvämligheter inom räckhåll. Paradgata för restauranger så som Nybrogatan 38, Papà Italiano, Riche och Teatergrilen runt hörnet. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. En kort promenad till Djurgården och dess grönska. 

En luftiga bostad som är såväl välplanerad som fräsch. Vackert ljusinsläpp, öppna och sociala sällskapsytor, sovrum med plats för en stor dubbelsäng samt ett genomgående gott skick gör hemmet mycket trivsamt.
Harmonisk färgsättning och ekparkettgolv skappar ett sobert och modernt hem. Sällskapsytorna är lättmöblerade med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns matplats för 4-6 personer och yta för stor soffgrupp.

Det moderna köket är välutrustat och perfekt för social matlagning med nära och kära. Här kan man göra de sista förberedelserna och samtidigt underhålla gästerna vid middagsbordet.

Luftigt sovrum med en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar och plats för dubbelsäng, nattduksbord samt skrivbord.

Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumalre samt bra med förvaring och badkar.

Missa inte denna exklusiva lägenhet!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sara Wennertorp för förhandsvisning samt mer information.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 1004. Föreningen BRF Forellen 16.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.600.000 kr /bud. Månadsavgift 2 032 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (8 st valfria kanaler) ingår). Andel i föreningen är 1.4716 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Föreningen

Brf Forellen 16 är en äkta förening med 41 bostadslägenheter samt sju lokaler med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten år 2004.

Gemensamhetsutrymmen

Gemensam takterass, tvättstuga, strykrum, cykel- och barnvagnsrum.

Utförda renoveringar

Etappvisa har stambyten skett. Värme och ventilationssystem har åtgärdats liksom delvis omläggning av tak. Armaturer har bytts ut och fönsterrenovering har gjorts.
Ny värmecentral har installerats. Viss fasadrenovering har även gjorts.

Kommande renoveringar

Planerat underhåll är fortsatt förbättring av ventilationen samt byte av elstigarna.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar.

Ägande

Delat ägande är ok. Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift utgår med 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

Pantsättningsavgift utgår med 1% av gällande prisbasbelopp.

 

Områdesbeskrivning

Här bor du på en av Stockholms tveklöst bästa adresser med närhet till Humlegården, Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan med all tänkbar service. Utmärkt shoppingutbud erbjuds bland annat i Sturegallerian och i Fältöverstens köpcentrum.

I närområdet finns flertalet caféer, restauranger och kring Stureplan hittar du några av Stockholms populäraste uteställen.

Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg med knappt 5 minuters restid till T-centralen. Närhet till ett flertal busslinjer, bland annat buss 56 som går strax utanför mot Stureplan och vidare mot City/Centralen och Fridhemsplan. Bussarna 42 och 44 tar dig från Karlaplan till bl.a. Humlegården, Tekniska Högskolan samt Odenplan och Handelshögskolan.

Inte långt ifrån bostaden finns flera trevliga promenadstråk och motionsspår, bland annat på Djurgården, Gärdet och den lummiga Nobelparken med Nobelstranden som går förbi Diplomatstaden och ut mot Källhagen. Träningsanläggningar i området är bland annat Sats och Sturebadet.