BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 14

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • 4.330.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Radhus centralt? Nu finns en unik möjlighet att förvärva en underbar gavel 3:a med ca 50 kvm uteplats i bästa solläge med fri utsikt över grönska. Närmre radhuskänsla kommer man inte om man inte vill göra avkall på stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud av service. Här bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg. 

På Hildebergsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade gavel 3:an. Här finns två uteplatser, den största förvandlas till en grönskande oas under sommaren och har fri utsikt över den lummiga gården och skogen. Här kan man med fördel njuta av sommaren ostört med sol från morgon till kväll och plats för både loungemöbler och långbord när det stora sällskapet kommer på besök. Den andra uteplatsen har utgång från andra sovrummet och har kvällssol. 

Bostaden är perfekt disponerad med stora fönsterpartier i gavelläge som skapar en underbar rymd och härligt ljusinsläpp. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning som kan enkelt möbleras efter behov. Här finns även två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och ligger i ett lugnt och ostört läge. Bra förvaringsytor via garderobsvägg och klädkammare. Badrummet är smakfullt och välutrustat badrum med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv.

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Precis invid Hildebergsvägen går även buss 140 och 160 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Ett perfekt boende för dig som vill bo i ett radhus på landet men inte vill lämna stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud. 

Generellt om lägenheten

Uteplats 
50kvm stor uteplats som är stilfullt inramad av staket. Uteplatsen ligger i ostört läge med sol från morgon till kväll och har fri utsikt över grönskan och skogen. Här kan man med fördel njuta av solen hela dagen och har fri uppsikt över barnen som leker på gräsmattan. Om det stora sällskapet kommer på besök finns plats för solstolar, loungemöbler och långbord. Intill uteplatsen finns även ett extra förråd som rymmer trädgårdsredskap och lite därtill. 


Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök
Stort och ljust kök med praktiska arbetsytor via en massiv ekskiva med grått kakel ovanför. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Full maskinell utrustning såsom kyl/frys, diskmaskin, keramikhäll, ugn och spisfläkt. Allt i rostfritt från välkända fabrikat. Köket vetter mot den egna utplatsen och har öppen planlösning mot vardagsrummet som medför stora öppna sociala ytor och matplats för 8-10 personer. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv. Utrustat med handfat, badkar, wc samt tvättmaskin och torktumlare (2016) med arbetsbänk och goda förvaringsytor ovanför.

Sovrum 1
I anslutning till hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och extra garderober. Här finns ytterligare förvaringsutrymmen via en rymlig och inredd klädkammare. Rummet ligger i ett ostört läge med utgång till den stora uteplatsen. 

Sovrum 2
Sovrum 2 ligger på andra sidan bostaden och har även den utgång till en härlig uteplats som med utsikt över skogen. Rummet har ett härligt gavelläge och kan möbleras även det med dubbelsäng. 

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och bra utrymme för ytterkläder och skor. Här goda förvaringsytor via 4st rymliga garderober. På golvet återfinns det vackra ekparkettgolv.

Bostaden är registrerad som en 2:a, men disponeras idag som perfekt planerad 3:a

Här trivs man och det är bara att flytta in!