BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Åsögatan 96, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 256
  • 2164
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt övrig förvaringsmöbel som så önskas. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv. Hallen leder in till köket och vardagsrummet. 

Köket
Det nyrenoverade köket i grått är inte bara stilrent och påkostat utan också väldigt välgjort. Alla detaljer såsom kran och ventilationslucka går in koppar vilket bryter av mot det grå på ett mycket snyggt sätt. Extra stor ho också den i koppar. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Snygg och praktiskt platsbyggd kökssoffa i samma stil som köket. Infällda spottar i taket. 

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett på golv och vitmålade väggar. Gott om plats för både matplats och soffmöblemang. Vackert fönsterparti med burspråk. 

Sovrummet och balkongen
Rymligt sovrum med både fönster och pardörrar ut till den fantastiska balkongen som härligt solljus vid 13.00 på sommaren. Balkongen går längs med hela sovrummet och vetter mot två olika väderstreck. Sovrummet får plats med både kontorsdel, garderober och dubbelsäng för den som önskar. 

Badrum
I direkt anslutning till hallen ligger badrummet som har ljust klinker och kakel. WC, handfat samt dusch.