BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 86A

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.310.000 kr / Såld

Beskrivning

Modern minitvåa med fina materialval. Stor balkong i bästa solläget mot föreningens gård. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Karaktärsfyllda fönster i olika storlekar. Stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Hiss.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderobsvägg med Elfainredning. Snygg klinker på golvet som övergår i ekparkett i resten av lägenheten. Vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Kök
Lättarbetat U-kök för flera personer samtidigt. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Fina vita fronter, massiv ekskiva och snyggt kakel ovan. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn och fläkt, allt i rostfritt. Ekparkett på golvet och målade väggar. Naturlig matplats mellan köket och vardagsrummet för fem personer till vardags och långbord vid fest. 

Vardagsrum
Öppen planlösning med matplatsen och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och balkongdörren. Här finns plats för soffa, tv-möbel och fåtölj. Ekparkett på golvet och målade väggar.

Balkong
Lägenhetens höjdpunkt. Här kan du njuta av solen under eftermiddagen. Trivsamt ut mot föreningens grönskande innegård. Kvadratisk och lättmöblerad med bord, stolar och planteringar.

Sovrum
Mindre sovrum, fullstort för 140 säng med sängbord bredvid. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
Stort och helkaklat badrum med golvvärme. Vitt kakel på väggarna, svart klinker på golvet och matchande svart mosaikvägg bakom WC och dusch. Utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.