BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr- Hagsätra

Glanshammarsgatan 87

  • 3 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 4120
  • 1559
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och trivsam hörnlägenhet med stora fönsterpartier högst upp i huset. Hela lägenheten har behov av renovering. Fina originaldetaljer såsom, beslag, fönsterbänkar, dörrar, parkettgolv och köksskåp. Stambytt helkaklat badrum. Stabil HSB förening med låga avgifter. Nära skolan.

HALL
Välkomnande hall med trevlig disposition med välvd vägg och uppsikt över hela lägenheten. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Två platsbyggda garderober och plats för hatthylla.

KÖK
Slitet originalkök med plats för fem personer vid matbord. Utrustat med spis, kyl/frys, fläkt och diskbänk i rostfritt. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Flera i föreningen har öppat upp väggen in mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Härligt rum med stort fönsterparti och dubbla dörrar ut till balkongen. Originalparkett i ek som går att slipa. Tapetserade väggar. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och läshörna.

BALKONG
Sydväst läge.

SOVRUM 1
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för både dubbelsäng och enkelsäng. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin infälld fönsterbänk i sandsten. Två platsbyggda garderober och en klädkammare. 

SOVRUM 2
Det större rummet med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Linoleumgolv och tapetserade väggar. Fin infälld fönsterbänk i sandsten.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med badkar, WC och tvättställ. Vitt kakel på väggarna och beiget klinker på golvet.