BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 232, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 2174
  • 2816
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att flytta in i Stockholms finaste 4:a med alla rätt! 10 minuter från Södermalm i blomstrande grönområde i helt nybyggt kvarter i Älvsjö finns denna välplanerade 4:a med stor balkong och smakfulla materialval. Ovanligt fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna i alla rum. Det stora och sociala vardagsrummet tillsammans med det väl tilltagna köket utgör bostadens nav. Den stora soliga balkongen som vetter mot föreningens fina innergård hänger ihop med vardagsrummet och blir som en förlängning av lägenheten sommartid. Rymliga sovrum och två påkostade badrum samt stora garderobsväggar några av alla fördelar denna bostad har att erbjuda. Måste upplevas på plats! Ring ansvarig mäklare för att stämma av när vi ska ha vår första visning! 

 

Hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv. 

Klinkergolvet (Bricmate grey fleury 30x30) är känd för sin sammetslena yta och varierar i mönster likt marmor. Stor garderobsvägg från Elfa. 

 

Vardagsrum
Genomgående ligger ett vitpigmenterat askgolv i hela bostaden och vitmålade väggar, vilket ger en harmonisk känsla. Vardagsrummet är stort och binder samman lägenheten på ett naturligt sätt. Stort härligt fönsterparti ger ljusinsläpp från två väderstreck. Härifrån når man den soliga och härliga balkongen. 

 

Master Bedroom

Fönster ut mot balkongen som vetter mot lugna innergården. Gott om plats för både större dubbelsäng samt stor garderobsvägg. 

 

Barnrum
Mitt emot Master Bedroom är barnrummet placerad praktiskt nog. Ett perfekt rum att använda som barnrum eller kontor, även detta fönster vetter mot innergården. Även här finns en garderobsvägg från Elfa. 

 

Kök
Bostadens hjärta är köket med de stilrena färg- och materialvalen. Köksluckor i betonggrå ton från Vedum tillsammans med den matta stenskivan i kalksten är en fröjd för ögat! Beslag från Beslagdesign och blandare från Tapwell med en extra stor underlimmad diskho från Franke. Maskinella utrustningen kommer från Siemens. Köket har utsikt över takåsar och grönskande allén. Möjlighet till större matplats om så önskas. 

 

Gästrum/sovrum 3
Stort sovrum som ligger separat från de andra två sovrummen vilket är väl genomtänk. Även här finns plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobsväggen. 

 

Badrum
Härligt badrum med Hexagon klinker på golv och vitt kakel på väggar. Gott om förvaring i kommoden med beslag från Ballingslöv. Praktiskt med både tvättmaskin och torktumlare samt överskåp. Påkostad takdusch med blandare från Tapwell och duschvägg i glas. 

 

Gästwc
Även detta badrum har lyxigt nog en dusch vilket är praktiskt om man är många i familjen eller har gäster. Även här har man valt Hexagon klinker på golv i grå ton och vitt kakel på väggar.