BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Metargatan 14, 3/3 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 525
  • 3065
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Söders mysigaste kvarter. I ett högt och ljust läge finner ni denna underbara minitvåa med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I denna lägenhet möter klassiskt formspråk anno 1925 toppmoderna material- och designval. Belägen i en populär brf i ett lugnt och grönt område med närhet till allt Södermalm har att erbjuda.


Två stora vackra fönsterpartier som vetter mot lummiga Blecktornsbrinken ger ett väldigt gott ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Lättmöblerat rum med plats för soffgrupp, mediamöbel, bokhyllor, matplats för 4-6 personer. Stilrent och modernt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Rogivande sovrum med stor klädkammare för klädförvaring. Fint helkaklat och renoverat badrum.

Lägenheten är i genomgående gott skick, här kan både den kräsne singeln eller paret flytta in och trivas!

Säljaren berättar

”Det som jag framförallt föll för med lägenheten var ljuset. Få lägenheter i den här storleken har så pass bra ljusinsläpp vilket gör att den upplevs som väldigt stor. Sedan är läget verkligen optimalt, mitt i ett lummigt område, fyllt av parker och med Årstaviken rakt nedanför backen. Det var självklart inte heller en nackdel att både Nytorget med alla dess restauranger, samt Skanstulls tunnelbana bara ligger på 5 minuters promenadavstånd "