BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 48, vindsvåning

  • 3 rum och kök
  • 89 kvm
  • 10.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Här uppförs två exklusiva vindsvåningar i en vacker fastighet från sekelskiftet på bästa läge vid Zinkensdamm.

Denna trerummare nås smidigt med hiss som går direkt in i lägenheten. Vindsvåningen med genomgående stora ljusinsläpp och omkring 4 meter i takhöjd är fri från takbjälkar vilket skapar en härlig rymd. Bostaden byggs med noggrant utvalda designelement och inredning i klassiskt modern stil.

Det rymliga och välutrustade köket och köksö blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både den angränsande matsalen och vardagsrummet.

Den spaciösa matsalsdelen som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora glasdörrarna hyser perfekt med plats för det stora bordet med 8-10 sittande matgäster. Intill matplatsen når ni den soliga altanen om ca 7 kvm med utsikt mot innergården och vidare ut över takåsarna.

Även vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TV och inglasad eldstad.

Sovrummen 1 och 2 ( ca 13 kvm respektive ca 9 kvm) ligger i ett högt och fritt läge med ett fantastiskt ljus från morgon till kväll med en härlig utsikt mot Zinkens IP i ett helt insynsskyddat läge. Bägge sovrummen är i direkt anslutning till badrum.

Bostaden har vidare ett eget tvättrum och i anslutning till entré finns goda förvaringsutrymmen i form av såväl garderobsvägg samt förråd.

Interiörbilder är referensbilder från tidigare färdigställd vindsvåning med 3,8 meter i takhöjd från samma byggherre. Den aktuella bostaden kommer hålla samma linje i design och ha samma typ av golv, kök, fabrikat på eldstad samt takfönster.

Preliminärt tillträde juni 2019.