BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 48, vindsvåning

  • 4 rum och kök
  • 121 kvm
  • 12.950.000 kr / Såld

Beskrivning

Här uppförs två exklusiva vindsvåningar i en vacker fastighet från sekelskiftet på bästa läge vid Zinkensdamm.

Denna fyrarummare nås smidigt med hiss som går direkt in i lägenheten. Vindsvåningen med genomgående stora ljusinsläpp och omkring 4 meter i takhöjd är fri från takbjälkar vilket skapar en härlig rymd. Bostaden byggs med noggrant utvalda designelement och inredning i klassiskt modern stil.

Det rymliga och välutrustade köket och köksö blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både den angränsande matsalen och vardagsrummet.

Den spaciösa matsalsdelen som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora glasdörrarna hyser perfekt med plats för det stora bordet med 8-10 sittande matgäster. Intill matplatsen når ni den soliga takterrassen om ca 5 kvm med utsikt mot innergården och vidare ut över takåsarna.

Även vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TV och inglasad eldstad. Vardagsrummet är ca 22 kvm, kökdel ca 18 kvm och matdel ca 16 kvm.

Sovrummen 1 och 2 om (ca 10 kvm respektive 8 kvm) ligger i ett högt och fritt läge med ett fantastiskt ljus från morgon till kväll. Vidare erbjuder rummet en härlig utsikt mot Zinkens IP i ett helt insynsskyddat läge. De båda sovrummen är i direkt anslutning till ett badrum samt inre hall med bra förvaring genom stora garderober.

Sovrum 3 som är lägenhetens master bedroom om ca 13 kvm har en egen altan med fönster från golv till tak, walk-in-closet, tvättdel och lyxigt badrum.

I direkt anslutning till entré finns goda förvaringsutrymmen i form av såväl garderobsvägg samt förråd.

Interiörbilder är referensbilder från tidigare färdigställd vindsvåning med 3,8 meter i takhöjd från samma byggherre. Den aktuella bostaden kommer hålla samma linje i design och ha samma typ av golv, kök, fabrikat på eldstad samt takfönster.

Preliminärt tillträde juni 2019.