BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen - Nacka

Kvarnholmsvägen 96, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 284
  • 10041
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin och vattennära 3:a på attraktiva Kvarnholmen! Ett fantastiskt, sjönära läge - mitt emot Djurgården. Här är det bara att flytta in i ett toppmodernt boende endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. En citynära stadsdel med eftertraktad skärgårdskänsla. Var med och följ hur en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar växer fram.

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfullt parkettgolv kombineras med ljusa väggar och generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Luftigt och inbjudande!

Vidare erbjuds ett stilrent kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring samt utrymme för en trivsam middagsplats. Lägenhetens sovrum 1 känns rymligt och luftigt och inrymmer dubbelsäng samt platsbyggd garderobsenhet längs med hela ena väggen. Från sovrum 1 nås den inglasade balkongen. Sovrum 2 passar perfekt som barnrum eller kontor/gästrum. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och rymmer större soffgrupp och/eller övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet finns också en utgång till den inglasade balkongen. Lyxigt badrum utöver det vanliga med både dusch och badkar samt tvättpelare.

Garage finns under gården. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på samma våningsplan precis utanför lägenheten.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Sickla Köpkvarter och dessutom finns en broförbindelse till Nacka Forum och ICA Maxi Nacka. En helt ny COOP-butik finns undertill i samma byggnad, likaså Kvarnholmens nya centrum med bl a Delselius bageri, apotek och Crispy pizza bistro. I närområdet finns flertalet förskolor och grundskola (Ebba Braheskolan). Här bor du dessutom nära Nackareservatet och Hellasgården som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten!

Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan för möjlighet till exklusiv förhandsvisning!

- Citynära 3:a med skärgårdskänsla
- Garage under gården
- Exklusiva material
- Stilrent kök utrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläkt, ugn samt diskmaskin.
- Lyxigt badrum med wc, handfat, stor spegel, snyggt badkar, separat dusch med glasvägg, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare.
- Två bra sovrum
- I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (ca 8 TV-kanaler) och bredband
- Ett stenkast från Stockholms inlopp
- SL-båt tar dig till Nybrokajen
- Till lägenheten hör ett förråd beläget precis utanför lägenheten på samma våningsplan