BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tulegatan 18

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 3702
  • 2124
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende på 6:e våningen i eftertraktade Tuletornen med milsvid utsikt, stor balkong och påkostade ytskikt utöver det vanliga. Här erbjuds en hörnlägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard, exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i Carraramarmor samt en stor balkong på hela 36 kvm som sträcker sig utmed lägenhetens alla fönstersidor med härlig utsikt.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum med perfekt utrymme för både matplats och goda sällskapsytor, tre rogivande sovrum varav master bedroom har egen walk-in-closet, stort praktiskt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc.

Tuletornen är en av Sundbybergs modernaste byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar skapar ett ytterst trivsamt och unikt boende. Här bor man centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden.

Varmt välkommen på visning!

- Milsvid och oslagbar utsikt
- Stilrena och påkostade ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i eftertraktade
  Tuletornen
- Stor balkong på 36 kvm
- Attraktivt område
- Optimal planlösning
- Toppfräscht kök och badrum
- Walk-in-closet
- Källarförråd
- Utmärkta kommunikationer inom gångavstånd till
  både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar.
- När både city och grönområden
- Förskolor och grundskolor runt hörnet