BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 25, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 7013
Värdera din bostad

Beskrivning

Södermalms finaste 1,5:a!
Hjärtligt välkomna till en optimalt planerad 1,5:a på Södermalms bästa adress mitt i kulturkvarteren! Välplanerad bostad med 30-tals charmen bevarad. Stor gemensam takterrass med magisk utsikt över Riddarfjärden och vackra Stockholm. Skuldfri och välskött förening. Måste upplevas på plats!

Hall

Redan i hallen möts man av bostadens vackra 30-tals charm som finns bevarad. Hatthylla i original och nyslipad fiskbensparkett som ger karaktär till hela lägenheten. Vitmålade väggar och vackra parketten på golvet. Till höger i hallen ligger badrummet. 

Badrum

Helkaklat, och stilrent badrum med plats för både wc, handfat, förvaringsmöbel och duschdel.

Kök

Snyggt och funktionellt kök med halvt öppen planlösning mot matplatsen vilket gör att man kan nyttja varenda kvadratmeter av den välplanerade bostaden. Det välplanerade köket rymmer både kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och ho. Vita över- och underskåp samt snyggt vitt kakel ovanför arbetsbänken i ek. Rymlig matplats för flertalet personer. Vacker fiskbensparkett även här och vitmålade väggar. Ingång till en av lägenheternas klädkammare.  

Vardagsrum

Stort och härligt vardagsrum med stort och ljuvligt fönsterparti som vetter ut mot grönskande trädkronor. Här finns gott om plats för både soffmöblemang och arbetsplats om så önskas. Alkoven som enkelt kan delas av med vägg, industriglas, eller skjutdörr är i dagsläget öppen och blir en förlängning av vardagsrummet. Även här ligger det vackra fiskbensparketten, och vitmålade väggar. 

Alkov

Mysig alkov med möjlighet till dubbelsäng. Alkoven kan man enkelt dela av om man vill till ett separat mindre sovrum. I direkt anslutning med sovalkoven ligger lägenhetens andra klädkammare.