BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Blekegatan 1, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 3319
  • 3331
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt belägen i ett ostört och sjönära läge hittar ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 3:a. Här möts man av två rymliga balkonger med både för- och eftermiddagssol. Bostaden har stora fönsterytor och genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar en underbar rymd. 

Bostaden är väldisponerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Här finns stora sociala ytor i öppen planlösning med matplats för 6-8 personer med generösa fönsterpartier och utgång till rymlig balkong med eftermiddagssol och utsikt över takåsar. Köket är vitt och fullutrustat med mycket goda arbets- och förvaringsytor. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin (2017), häll, varmluftsugn, allt i vitt och från välkända fabrikat. 

Sovrummen är rymliga och praktiskt utplacerade utmed föreningens lugna innergård. Masterbeedrom kan möbleras med både dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsytor via 3st rymliga garderober. Här finns även utgång till ytterligare en balkong, som ligger med förmiddagssol och utsikt över föreningens lugna gård. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller kontor, med plats för säng och arbetshörna. Förvaring via en rymlig garderob.

I anslutning till hallen finns ett stort välutrustat badrum med vita kaklade väggar med klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med stor infälld spegel i mosaikväggen och undertill finns en avställningsyta i brun sten, vägghängd wc, kommod, dusch, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare med överskåp och goda förvaringsytor ovanför. Man välkomnas av en rymlig hall med mycket goda avhängnings- och förvaringsytor via 4 rymliga garderober. 

Bostaden är i gott skick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är målade och tapetserade 2016. Föreningen har god ekonomi med stabila hyresintäkter och har sänkt avgiften med 18% senaste åren. Garageplats finns i huset. 

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljeholmskajens service såsom ett flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 4 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Generellt om lägenheten:
- Perfekt planerad bostad med öppen planlösning, stora sovrum, och goda förvaringsytor.
- Stora balkonger med både för- och eftermiddagssol med möjlighet till inglasning.
- Genomgående planlösning med högt läge och härlig utsikt
- Stora sociala ytor med plats för det stora sällskapet.
- Generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp 
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd 
- Bra förening med god ekonomi, avgiften har sänkts med 18% senaste åren.