BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Lievägen 25

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 13580
  • 1844
  • 6828
Värdera din bostad

Beskrivning

 ** Prunkande oas - Friköpt tomt - Arkitektritningar på tillbyggnad **
Välkommen till denna underbara villa om totalt 129 kvm med friköpt tomt fint belägen i trevliga Långbro. Här får man sin egen oas med en underbar trädgård och ett tegelhus som tillsammans för tankarna till ett klassiskt engelskt hem. Huset är smakfullt rustat med genomgående sobra färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Husets 20-talscharm har bevarats med vackra detaljer som trägolv, spröjsade fönster, spegeldörrar, takrosetter och pardörrar med glaspartier. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en mycket ljus och luftig atmosfär. Huset har idag 4 rum och kök och parkeringsplats för upp till 2 bilar. Det finns arkitektritningar upprättade på en vacker tillbyggnad (bygglovet behöver förnyas).

TILLBYGGNAD - UPPRÄTTADE ARKITEKTURRITNINGAR
Arkitektritningar finns upprättade på en vacker tillbyggnad där arkitekten på ett fint sätt skapat utrymme för hela 4 sovrum, två badrum samt förutom befintligt vardagsrum även ett extra sällskapsrum (bygglovet behöver förnyas).

ATTEFALL
Här finns möjligheten att uppföra ett Attefallshus med en byggnadsarea om 30 kvm. Varför inte skapa ett inkomstbringande hus för uthyrnings, ett boende för det snart flygfärdiga barnet eller ett mysigt hus för gästerna. 

TOMT OM 749 KVM – EN EGEN OAS  
Mycket fin trädgårdstomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med härliga trädäck, grusade ytor och stenläggningar. På trädgården finns både nya och gamla planteringar som äppelträd, mullbärsträd, syrener, hortensia, rosenflockel, gammaldags buskrosor och ormbunkar. Här finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

PARKERINGSPLATS
På fastigheten finns gott om plats för två bilar samt möjlighet att parkera ytterligare bilar på infarten.

ENTRÉPLAN
Entréplanet har en underbar atmosfär som förstärks av dess många vackra fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och skapar rymd. 

Glasveranda
Välkomnande och möblerbar glasveranda som nås via en nyinstallerad parytterdörr i tidstypisk stil. Här möts man direkt av husets underbara atmosfär.

Hemtrevligt kök
Mycket hemtrevligt kök med dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn och spisfläkt. Matplatsen är trevligt placerad vid kökets stora fönsterparti som ligger i vinkel.

Rymlig matsal
Fin matsal som bjuder in till middagar och fester med utrymme för stora sällskap. Rummet har god kontakt med det intilliggande vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge.

Förstuga
I anslutning till matsalen ligger en trevlig förstuga som på ett vackert sätt öppnar upp mot den lummiga trädgården med dess fina trädäck och planteringar. Här suddas gränsen ut mellan ute- och innemiljö.

Skafferi
I förbindelse till matsalen finns ett stort skafferi som rymmer alla tänkbara specerier.

Fantastiskt vardagsrum
Underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för en soffgrupp och övrigt passande möblemang. Rummet karakteriseras av dess vackra kamin (fungerande) och kontakten med matsalen. Här finns stora sociala ytor som ger ett rum att trivas i året om.

Badrum
Väldisponerat badrum med fönster, helkaklade och golvet belagt med snygg mosaik med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med underskåp, badrumsskåp och dusch med duschväggar i glas.  

Hall
Möblerbar hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här ligger även trappen som leder vidare upp till den övre våningsplanet.

ÖVRE PLAN
Rogivande och mysigt med charmiga vinklar, brutna tak och tjusig utsikt över området. Trappen som binder samman de två planen löper förbi ett stort spröjsat fönster vilket ger ett väldigt vackert ljusinsläpp.

Sovrum
På övre plan finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. I och i anslutning till sovrummen finns väldigt bra förvaring i form av två rymliga kattvindar och en inbyggd garderob. Från rummen har man fin utsikt över den lummiga tomten.

KÄLLARPLAN 
Källarplanet nås via en egen ingång direkt från gården. I källarplanet finns undercentral för bergvärme, tvättstuga, matkällare, förråd och utrymme för vedförvaring.

UTHUS
På fastigheten finns ett uthus.