BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bäckaskiftsvägen 76, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 6485
  • 2396
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten på Bäckaskiftsvägen 76 är luftig och härligt generös, vilket förstärks av genomgående ljusa väggar och stora fina fönster. Jag lovar, ni kommer att gilla detta! Denna fina lägenhet erbjuder det mesta som kan önskas - Det är kärlek vid första ögonkastet! Den genomgående planlösningen med fönster åt två väderstreck gör att lägenheten upplevs oerhört ljus, det stilrena köket har en rymlig matplats, sovrummet är rofyllt och badrummet är stambytt. På balkongen går det att avnjuta ljumma sommarkvällar på bästa sätt tack vare det skyddade läget in mot föreningens mysiga innergård! Hit vill vi bjuda hem gäster, äta gott och höja glaset till både kvällens första och sista skål på balkongen!

Stor stabil förening där bredband, Kabel-Tv och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Innergården genomsyras av ett välkommet lugn och sommartid grönskar gården med blomstrande planteringar och prydliga rabatter.

Här bor ni på ett av Sturebys bästa lägen med mindre än 5 minuters promenad till T-banan, 15 minuter in till stan och nära Hemskogen där du har både motionsslingor och promenadstråk. Pizzeria, minilivs samt Café finns på bara några minuters promenad bort. Mycket välskött förening där de erbjuder generösa utomhusytor med lekplats för barnen, grillplats, boulebana och odlingslotter för sina medlemmar. Föreningen har ett gym och en bastu i hus 54-58 som föreningens medlemmar kan nyttja. Utöver detta tillhandahåller föreningen sina medlemmar en topprenoverad gemensamhetslokal med kök, långbord med tillhörande stolar samt stor tv med spelkonsol.

Varmt välkomna på visning!