BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Slipgatan 9, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 8537
  • 3069
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag gissar att du letar efter ungefär detta: en tvåa med balkong på ett centralt läge, gärna högt upp med hiss och helst ett renoverat kök. Grattis i så fall! På Slipgatan 9 visar jag nu en lägenhet där allt detta stämmer. Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med högt läge och effektiv planlösning intill populära Bergsunds Strand och Reimersholme!

Vår lägenhet ligger på tredje våningen i vacker funkisfastighet från 1939, hit tar du dig bekvämt med hissen. Väl inne i lägenheten erbjuds man yteffektiva kvadratmeter, en tilltagen takhöjd samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Planlösningen är genomtänkt, där vardagsrummet är öppet mot köket men ändå tydligt avgränsat. Det trevliga nyrenoverade köket, som går i en stilren grå nyans ger en industriell känsla, här har inget lämnats åt slumpen. Det finns rum för en bra matplats samt gott om förvaring och arbetsytor. Redan från hallen slås man av det stora fönsterpartiet och utgången till balkongen som gör vardagsrummet extra inbjudande. Här ges plats åt både en mysig sällskapsdel och en arbetshörna om man så önskar. Den underbara balkongen rymmer både möblemang, växter och gäster. Den lugna gatan nedanför avskärmar dig från pulsens brus och gör att du kan njuta av kaffet till ljudet av fågelkvitter. Här har du lummiga och sköna vyer över kvarteren. Sovrummet ligger avskilt och lugnt längst in i lägenheten och har bra med förvaringsmöjligheter via flera garderober. Det bästa till sist: klädkammaren! Riktigt ordentligt tilltagen och rymmer allt du kan tänka dig. Det bor två personer i lägenheten idag och har gjort i några år, så den fungerar väldigt bra för ett par!

Närmaste tunnelbanehållplats heter Hornstull och ligger bara några minuter bort, belägen på perfekt avstånd då den varken syns eller hörs. Njut av kontrasterna som detta område bjuder på! Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa omfamnas du av tystnaden som råder invid underbara Bergsunds Strand, Långholmens klippbad och i Högalidsparken. Med helt rätt läge i stan och fina detaljer är denna lägenhet en riktig pärla!



- Lugn gata intill Bergsunds Strand

- Tidstypisk och genomgående charm

- Matbutik i grannhuset

- Vindsförråd om 3-4 kvm

- Välskött och stabil förening med god ekonomi

- Ett stenkast från Bergsunds strand, Reimersholme, Långholmen, Söder Mälarstrand, Tantolundens badplats, Hornstulls nya galleria